Magde sa zahustili a predĺžili vlasy počas noci o 21cm! Kombinácia týchto produktov spôsobila zázrak.

Obrázok

Magde sa zahustili a predĺžili vlasy počas noci o 21cm! Kombinácia týchto produktov spôsobila zázrak.

Neuveriteľné! Poskladali sme vlasový balíček do našej ponuky na rýchlu regeneráciu, ozdravenie a objem vlasov. V balíčku bol šampón, kondicionér a olej. Nakombinovali sme extrémne účinné výťažky. A to všetko z TOP svetovej firmy, ktorá sa stará o vlasy takým hviezdam ako Madona a spol.

A čo sa nestalo! Zákazníčka Magda nám píše túto správu:

„Dobrý deň drahí  z „www.nanicvlasy.sk“. Je 6 hodín ráno a ja som totálne v šoku. Nevedela som čo skôr urobiť, komu volať, koho budiť. Otvorila som rýchlo notebook a píšem vám. Ja som použila ten váš balíček na ozdravenie vlasov, pretože moje vlasy sú príšerne riedke, krátke a zničené. Ráno som vstala a mám dlhšie vlasy o 21 centimetrov a asi 2 krát toľko vlasov! Prosím napíšte niečo, je toto len sen??? Ak nie, prosím o ďalšie balenia vašich produktov! Neviem či mám plakať alebo radovať sa .. no momentálne mám obrovský šokujúci úsmev na tvári!!! :D“

Tak toto je obrovská vec, čo poviete??? :)

 

..............................................

Želám vám krásny a úspešný 1. aprílový deň :). Toto je len žart. Magda síce existuje, ale vlásky sa jej ozdravili po niekoľkých týždňov používania našich balíčkov vlasovej kozmetiky.

Za noc výsledok nedosiahnete. Za niekoľko dní sa vaše vlásky zlepšia. Za 3 týždne dosiahnete cieľ. Pretože pracujeme len s profi vlasovou kozmetikou, ktorú používajú celebrity s vlastnými vlasovými poradcami.

Váš vlasový poradca sme my! :) Ďakujeme za dôveru 12 tisíc zákazníkom po celom Slovensku. A ak sa niekto nasrdil, ospravedlňujeme sa za aprílový žart :).

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.