Ćo tak mať na (nielen) jeden deň dlhé vlasy?

Obrázok

Nosíte kratší strih, ale čo tak mať na jeden deň dlhé vlasy?

Čo tak premeniť všedný deň na iný? Zmeniť svoj výzor a vyskúšať niečo nové?  S Clip-in vlasmi sa to dá. Žiadna iná metóda predĺženia vlasov vám neponúka takúto možnosť, stať sa na jeden deň dlhovláskou.

Žiadne trvalé predĺženie na xy mesiacov, žiadne lepenie, šitie či napájanie, ktoré môže poškodiť vaše vlasy. Už za 5 minút, doma, bez akejkoľvek pomoci môžete mať dlhé vlasy. Neláka vás to vyskúšať? Ak nosíte vlasy upravené v kratšom strihu a túžite po zmene účesu, Clip-in vlasy sú tou najrýchlejšou, najpohodlnejšou a najšetrnejšou metódou, ako svoje vlásky predĺžiť.

Obrázok

Výber dĺžky je len a len na vás. Pohodlné nosenie, jednoduchá aplikácia vás určite nadchne a možno ich budete nosiť častejšie ako by ste čakali. Vybrať si môžete z viacerých Clip-in sád, ktoré ponúkajú predĺženie vlasov podľa toho, čo by ste radi dosiahli. Kompletné predĺženie (Clip-in Premium – v štandardnej hustote, Clip-in Premium Plus – v Extra hustote, Clip-in kučeravé, Clip-in Ombré – v extra hustote), predĺženie zadnej časti vlasov (Clip-in Rýchlopás – v štandardnej hustote, Clip-in Rýchlopás Plus – v Extra hustote), predĺženie copu (Clip-in Cop) alebo zahustiť ofinku (Clip-in Ofina)
Ako si vybrať Clip-in vlasy správne sa dočítate v tomto článku alebo sa poraďte s nami.

Obrázok

Je to naozaj obrovská zmena prejsť z kratšieho strihu za 5 minút na dlhé vlasy. Váš výnimočný deň, či sa už chystáte na rande, do práce, čaká vás nádherný večer s kolegami, priateľmi, alebo ste nevesta a máte svoj veľký deň D, Clip-in vlasy vám dodajú ten správny look, keď ho naozaj potrebujete. Dlhé vlasy majú svoje silné čaro. Na to nezabúdajte :)

Chce to len odvahu, vyjsť zo stereotypu a zažiť ten pocit mať na jeden deň dlhé vlasy. Ak nad tým uvažujete, stojí to za to :)

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.