Nesmrteľné ofinky

Obrázok
Nesmrteľné ofinky- najúčinnejší stroj času!

Mnohé z nás si ako dievčatá prešli fázou príšerných ofín, ktoré sme si strihali „len tak od ruky“ v nádeji, že zakryjeme naše zle vytrhané obočie, či teenagerské nedokonalosti pleti.


Ofiny však už neslúžia len na zakrývanie chybičiek, práve naopak! Podčiarkujú vašu krásu a dajú vašej tvári mladistvý vzhľad.
Obrázok

Veľa žien zvažuje ofinky, no boja sa takejto veľkej zmeny. Avšak my vám radíme-neváhajte a choďte do toho! Ofiny sú neuveriteľne flexibilné a dokážu prispôsobiť každej farbe, dĺžke, či strihu vlasov. 
Obrázok

A teraz sa podržte, prezradíme vám veľké tajomstvo! Najväčšou výhodou tohto strihu je, že pôsobí ako veľmi šik „stroj času“, ktorý vám automaticky odpočíta pár rokov. Zároveň vyzerá veľmi elegantne a distingvovane a v neposlednej rade-hodí sa aj k teplákom a piatkovému filmovému večeru s priateľkami, ale aj na červený koberec. 

Obrázok

Pokiaľ sme vás stále nepresvedčili a vy sa bojíte vyskúšať takú veľkú zmenu, aj pre vás máme stále riešenie! Ak si nie ste isté, či je ofina pre vás to pravé, alebo máte pocit, že nemáte čas na každodennú úpravu, vyskúšajte clip-in ofiny, s ktorými si vyčarujete nový vzhľad kedykoľvek budete chcieť! Clip-in ofiny môžete používať na výnimočné príležitosti, ale aj na každodenné nosenie. Stačí spraviť len clip-clip a nový look je na svete!

Obrázok
Obrázok



Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.