Clip in - umelé alebo ľudské vlasy?

Clip_in_umele_alebo_ludske_vlasy

 

Ak ste pripravená urobiť zmenu, urobiť niečo so svojimi vlasmi, či už im chýba dĺžka alebo hustota a rozhodli ste sa pre metódu Clip in, určite niektoré z vás napadne aj otázka, či si vybrať umelé vlasy (kanekalon, thermo, syntetické) alebo ľudské vlasy.

Dostávam od mojich zákazníkov aj takéto emaily, kde sa ma pýtate na rozdiel medzi ľudskými vlasmi a umelými. Aj keď v našej ponuke nájdete len Clip in vlasy a príčesky z pravých ľudských vlasov, viem aj o umelých vlasoch fakty, s mojej osobnej skúsenosti. Preto som sa rozhodla napísať tento blog a verím, že mnohým z vás odpoviem a uľahčím výber toho správneho príčesku (ľudského VS umelého).

Pri voľbe medzi umelými a ľuskými vlasmi rozhoduje len jedna vec! CENA! Príčesky z umelých vlasov sa dajú kúpiť lacno. Sú to umelé vlákna podobajúce sa pravým vlasom, ale výsledok po aplikácii je neprirodzený. Vlasy sú zväčša leské, neprirozdene rovné, v mnohých prípadoch ich nemôžete tepelne upravovať (žehlenie, kulmovanie, fénovanie) a ak áno, platia určité obmedzenia a na dotyk je cítiť, že ide o umelý vlas. Držia si svoj tvar, nie sú tak poddajné na akúkoľvek úpravu a v neposlednom rade ich krátka životnosť (na pár použití). Preto je pri týchto vlasoch cena tak nízka a zákazník nemôže čakať kvalitu, všestrannosť, prirozdenosť a trvácnosť.

Popisy týchto umelých vlasov vás môžu zlákať. Predajcovia tvrdia, že sú na nerozoznanie od pravých ľudských vlasov ale vedzte, že sú. Umelý vlas nikdy nenahradí ten ľudský. Preto sa mnohé zákazníčky radšej pred kúpou obrátia na nás a taktiež zákazníčky, ktoré vyskúšali Clip in vlasy z pravých ľudských vlasov, by si už v žiadmom prípade nezadovážili umelé príčesky.

Preto, ak vám ide o prirodzenosť, ktorú po aplikácii nik nerozozná, vlasy, ktoré dokonalo splynú s vašimi, stavte na príčesky z ľudských vlasov! Len pravé ľudské vlasy splnia na 101% úlohu krásneho predĺženia resp. zahustenia vlasov. Umelé vlasy tento efekt nedocielia. Jednoducho bude vidieť, že máte čosi vo vlasoch.

www_nanicvlasy_sk

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.