Nevesta a svadobný účes

clip in vlasy na svadbu

 

Už máte kúpené šaty a teraz premýšľate nad tým, pre aký účes sa rozhodnete.

Prezeráte si fotky v katalógu, snoríte na internete, hľadáte inšpiráciu kade-tade a vidíte neskutočne krásne účesy. Na veľa z nich si poviete, že nemáte na tento a tamten dostatočné dlhé alebo husté vlasy. Tak sa pozeráte po účesoch, ktoré by ste si mohli dovoliť upraviť z vašich vlasov. Ale tak to vôbec nemusí byť.

clip_in_vlasy_svadobny_uces.pngČo by ste povedali na to, keby ste si mohli dovoliť účes, aj keď na to nemáte vlasy, no je tu jedno rýchle, jednoduché a efektívne riešenie. Predĺženie a zahustenie vlasov pomocou Clip-in vlasov. Áno, Clip-in vlasy, perfektné vlasy pre váš dokonalý deň. 

Keď dodáte vlasom potrebnú dĺžku a hustotu, zrazu sa vám otvoria možnosti a vy môžete mať účes, ktorý si jednoducho vyberiete. Môžete mať akýkoľvek účes, ktorý by ste chceli a ktorý by ste si inak dovoliť nemohli. Šikovná kaderníčka vám "vymodeluje" účes ako z katalógu. Užite si svoj Veľký deň s prenádherným účesom. Nezabudnuteľný deň si neskôr pripomeniete pohľadom na svadobné fotografie, na ktorých žiarite. Všetko dokonalé.

Nenechávajte výber vláskov na poslednú chvíľu. Určite vás čaká ešte skúška svadobného účesu. Pripravte si všetko včas. Ak budete potrebovať poradiť pri výbere správnej Clip-in sady, dĺžky, hustoty alebo odtieňa, napíšte mi a rada vám poradím :)

clip_in_vlasy_ludske_svadobny_uces.png
clip_in_vlasy_svadobny_uces_top.png

svadobny_uces_pomocou_clip_in_vlasov.png

nanicvlasy_sk

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.