Predĺženie a zahustenie vlasov. Prečo zvoliť Clip-in vlasy?

clip_in_vlasy_ludske

 

Hľadáte spôsob, ako si predĺžiť alebo zahustiť vlasy, ale nie natrvalo? Skúsili ste už Clip-in vlasy?

Čoraz viac žien, ktoré mali predĺžené vlasy natrvalo, hľadajú pohodlnejší spôsob ako nahradiť predĺženie vlasov trvalými metódami, ale s rovnakým prvotriednym výsledkom.

clip_in_vlasy_ludske_clip_in_vlasy

Jednoduchá aplikácia, ktorá predĺži a zahustí vaše vlasy behom pár minút. Kedykoľvek si ich môžete nasadiť, zmeniť svoj štýl a následne ich dať dole. Veľmi populárna metóda predĺženia/zahustenia vlasov vôbec. Nie je žiadna sranda mať nadpojené vlasy natrvalo. Dôkladná starostlivosť, opatrnosť, posúvanie spojov a po celý čas sú vaše vlasy zaťažené. To hlavne platí pri spánku, kedy triete, šúchate vlasy o posteľnú bielizeň, zamotávajú sa a tým sa môžu skôr zničiť. 

Ak vám chýba dĺžka a objem, niet lepšej a pohodlnejšej metódy ako Clip-in vlasy zo 100% ľudských vlasov

Clip-in vlasy sú vhodné na denné nosenie, rovnako ich môžete použiť na výnimočné životné udalosti, alebo jednoducho kedy sa vám zachce. Správny výber Clip-in vlasov tiež závisí od vašich vlastných. Ak máte riedke vlasy, odporúča sa sada v štandardnej hustote (Premium). Ak máte priemerne husté až husté vlasy, vtedy je lepšie zvoliť Extra hustotu (Premium Plus), aby predĺženie a zahustenie vlasov vyzeralo prirodzene. Ak by ste si do hustých vlasov pridali Clip-in v štandardnej hustote, určite by to bolo vidieť.  

video_clip_in_vlasy_nanicvlasy

S Clip-in vlasmi vytvoríte rôzne štýly účesov, pretože ich môžete žehliť, kulmovať prípadne aj farbiť (odporúčame farbiť zo svetlejšieho na tmavší, nie naopak). 
Určite by ste sa divili pri pohľade na niekoho, že práve ona má aplikované Clip-in vlasy. Vôbec nie je vidieť, že sú nasadené. Naše Clip-in vlasy sú prepracované a prispôsobené tak, aby sa pohodlne aplikovali a nebolo ich vidieť. Tu si treba dať hlavne pozor nato, že vlasy sú špecifický tovar a každý predajca má svoju výrobu alebo dodávateľa, preto sa kvalita a spracovanie líši. Ak sa popálite zakúpením Clip-in vlasov, ktoré nebudú spĺňať vaše predstavy, neznamená to, že Clip-in vlasy v inom obchode vám nemôžu dokonalo sedieť. V našej ponuke máme len Clip-in sady zo 100% ľudských vlasov a preto je výsledok úplne prirodzený narozdiel od syntetických vlasov. Použitý ľudský vlas dokonalo kopíruje vlastné vlasy.

U nás nájdete presne to čo hľadáte. Krásne a kvalitné vlasy, ktoré splnia vaše predstavy. Rôzne Clip-in sady, dĺžky od 35 do 65cm, rôzne hustoty a ako jediný máme na výber z viac ako 40 odtieňov + Clip-in Ombré. Ponuka je bohatá, inšpirujte sa a zmeňte svoj vzhľad :)

nanicvlasy_sk
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.