Pripravte sa na jar 2017 s týmto úžasným vlasovým trendom!

Obrázok
Pripravte sa na jar 2017 s týmto úžasným vlasovým trendom!

Melír je jedným z vlasových trendov, ktorý buď milujeme alebo nie. Mnohé ženy ho považujú za nemoderný, avšak opak je pravdou!


Melírované vlasy budú hit nadchádzajúcej jari. Ak túžite po oživení vašej farby vlasov, nechajte sa inšpirovať našou galériou.
Obrázok
V dnešnej dobe prevláda chybné tvrdenie, že melír na vlasy už nie je in. Veľa ľudí si ho spája s obdobím začiatku nášho tisícročia. Je pravda, že v roku 2000 nastal veľký melírový boom, kedy hviezdy ako Mandy Moore, Christina Aguilera, či Kelly Clarkson zdobili svoje hlavy blonďavými pásikmi. 

Obrázok

Tak ako každý vlasový trend, aj melír si prešiel mnohými zmenami. Od roku 2000 sme videli už snáď všetko – od jemného francúzskeho melíru až po výrazné, farebné ombré. Melír sa nestratí ani v roku 2017, práve naopak! Jar sa bude niesť v znamení jemne presvetlených, hravých a dievčenských odtieňov! Koniec studenej zimy si žiada teplé odtiene, prevládať bude medená, zlatistá, karamelová, a špinavá blond. Zúfať nebudú ani čiernovlásky – tmavé vlasy môžete oživiť tmavošedými prameňmi alebo tmavšími odtieňmi modrej, fialovej, či zelenej. 

Obrázok
Obrázok

Pokiaľ ste si melír zamilovali rovnako ako my a cítite potrebu svoje vlasy aj zahustiť, či predĺžiť, žiaden problém! Naša stránka ponúka melírované clip-in v rôznych odtieňoch! Stačí si len vybrať a nový účes je na svete! 

Obrázok
Obrázok

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.