CHI vlasová kozmetika, šampón a olej na vlasy

Obrázok

Dnes bude reč o hydratačnom šampóne CHI a hodvábnom olejčeku značky CHI Farouk. Ja som sa do oboch zamilovala na prvé ovoňanie a  po prvom vyskúšaní to už bola láska. Poďte si so mnou prečítať o oboch produktoch.

Hydratačný šampón vlasy krásne hydratuje. Sú po ňom hebké, voňavé a častým používaním je vidieť, že aj vyživené a také iné. Po umytí a vysušení vlasov mám presne ten "vau" pocit ako som písala v článku o vlasovej kozmetike Kativa. Konzistencia šampónu je hutná a šampón výborne pení. Asi každého zaujme ale tá vôňa. Tá je tak neskutočná. Vonia ako dobrý pánsky parfém. Dokonca mi vôňu vlasov chvália ženy aj muži. Môj názor bol, či neobsahuje nejakú zmes feromónov. Ale to už len hádam. Za mňa ale určite ÁNO!

Obrázok

Tak isto je to s olejom - silk infusion. Vôňa je ešte výraznejšia. Je to klasický olej, ktorý ma takú zvláštnu "hodvábnu" konzistenciu. Hutnejší, preto sa leje z flaštičky pomalšie. Vtieram si ho do vlhkých vlasov pred fénovaním, alebo do už suchých vlasov - dávam na končeky. Krásne sa lesknú, sú hebké a voňavé. Zatiaľ som nečítala jedinú negatívnu recenziu na tento olej a aj ja som maximálne spokojná. Priznávam, že u mna zatiaľ najlepší vlasový olej vôbec.

Tieto a ostatné produkty značky Chi nájdete TU. Máte skúsenosť s CHI vlasovou kozmetikou?

Recenziu napísala: Veronique http://www.veronique.sk/2015/01/vlasova-kozmetika-chi-sampon-olej-na.html

Obrázok

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.