Žehlenie vlasov. Áno, či nie?!

Obrázok

Žehlenie vlasov. Áno, či nie?!

Povieme si, ako ochrániť vlasy pred horúcou plochou zo žehličky a ako vybrať toho správneho spoločníka na úpravu vašich vláskov ;-) Áno, aj na tom záleží!

Samozrejme väčšinou sa dočítate aký zlý vplyv má žehlenie na nǎse vlasy, že sa tým lámu, sú suché a pod. My vám dnes napíšeme pár rád ako sa tejto činnosti nemusíte vzdať, ochránite vlasy a tie ostanú zdravé a lesklé. Chcete?

Žehlenie vlasov a jeho vplyv na naše vlasy
Vlasy sa častým žehlením stávajú krehkejšími, slabšími, suchými. To áno. Preto ich treba ochrániť predtým, než vytiahnete žehličku. A preto aj na výbere tej správnej žehličky ZÁLEŽÍ! Dajte si záležať, pretože tento pomocník s vami bude ešte dlho. Preto sa aj investícia do kvalitného prístroja vyplatí :-)

Obrázok

Na čo si dať pozor?
- pred žehlením vlasov dbajte na to, aby boli vlasy čisté (a suché) to zn. - zbavené prípravkov na vlasy - tužidlá, laky-spreje a peny. Naopak, doprajte im bezoplachovú starostlivosť napr. od CHI, ktorá vlasy ochráni a tie sú potom hladké a bez strapatenia. Naviac obsahuje (okrem iného) jojobový a arganový olej.

Obrázok- vyberte si kvalitnú žehličku - tie keramické sú najvhodnejšie pre vlásky jemné, hladké a bez statickej energie.

Napr. s našou CHI G2 docielite, že sa budú vlasy hladko kĺzať a v konečnom dôsledku aj dobre vyzerať. CHI G2 je keramická a titanom obohatená žehlička na vlasy, ktorá ma digitálnu reguláciu teploty a keramické a titanové dosky prispôsobené pre jednoduchý styling!

ObrázokChápeme ale, že v dnešnej uponáhľanej dobe je žehlenie vlasov skôr luxus a vy chcete aj napriek tomu už od rána vyzerať upravene? Aj na to máme odpoveď. Žehlička Bio Iconic OnePass. S týmto zázrakom to bude raz, dva - vďaka silikónovým prúžkom "Speed Strips"! Svoje nepoddajné vlasy uzemníte jedným ťahom a vaše vlasy budú lesklé a jemné. Kombinácia nano-iontových minerálov a infračervenej energie zaručuje hodvábne lesklé, zdravé a hydratované vlasy! Iónová žehlička vlasy neničí, ale regeneruje a hydratuje.

ObrázokA počuli ste už o najzdravšom žehlení vlasov? Ešte nie? Bio Ionic Agave Healing Vapor je iontová naparovacia žehlička, ktorá upravuje, regeneruje a vyživuje vlasy každým ťahom! Obsahuje liečivý olejček, ktorý preniká hlboko do vrstiev vlasového vlákna, kde ho zázračne vyživuje. Prírodná zmes cukrov rastliny agáve vlasy regeneruje a hydratuje. Vďaka tejto žehličke vytvoríte dokonale hladké vlasy, nadýchané kučery a účesy na rôzne príležitosti.

- ak teda riešite žehlenie vlasov každý deň, dbajte aj na zvýšenú starostlivosť o ne. Rôzne hydratačné a regeneračné masky a oleje vám budú skvelými pomocníkmi. Doprajte im raz za mesiac olejový zábal, alebo pravidelné použitie hutnej, výživnej masky. Vyberajte podľa typu vlasov a aký efekt chcete na vlasoch docieliť.
Obrázok
Ako sa starať o žehličku?
Ak už zainvestujete do kvalitného prístroja, tak sa treba aj o neho starať. Náš malý tip má meno - Hot Iron Holster! Čo to je? Teplu odolné silikónové puzdro (v rôznych veľkostiach), ktoré vašu žehličku ochráni na cestách. Práve ste si dožehlili vlásky a ponáhľate sa z domu? Hot Iron Holster vám pomôže! Horúcu žehličku/kulmu jednoducho vložíte doň a nemusíte sa báť, že vám rozpálený prístroj niečo pripáli.

Vlasy si ženy žehlili, žehlia a žehliť si budú. Je to jedna z rýchlych a efektných úprav našich vlasov, ktoré si môžeme spraviť v pohodlí domova. Tak prečo si to neuľahčiť a nedopriať našim vlasom to, čo si zaslúžia?

Komentáre

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.