Už pár dni rozmýšľam nad účesom.

klipy na vlasy

 

ImageImage

4. septembra sa vydávam :) Riešime s priateľom kopec vecí okolo toho ako oznámenia, rodina, výzdoba, jedlo a pod. Každá vydatá žena určite vie o čom hovorím :).

Posledne dni však riešim vážnu vec. Svadobný účes. Našla som si niekoľko obrázkov na nete, ktoré sa mi páčili. Na nete som natrafila na nejake dobre spoločenské účesy, ktoré stoja k nahliadnutiu.

Niektoré spoločenské účesy som už vyradila a ostal mi len užší výber, ktorý spĺňa moje prísne predstavy. Predstavu mám približne jasnú. Zakomponovať do toho moje clip in, bez nich by to nešlo. Respektíve šlo, ale mali by sme veľmi obmedzené možnosti. Korunka, alebo kvietok, tam si nie som istá. Kaderníčka mi odporúča červený kvietok do mojich blond vlasov, moji blízky zase korunku. A závoj? Taktiež pre mňa dilema.

Posledné dni nad tým vážne tuho premýšľam, aký účes zvoliť, aké doplnky do vlasov. (Kľudne mi môžete poradiť, budem pozorne hodnotiť Vaše návrhy).

Ale načo sa naozaj teším sú moje clipky. Naozaj si nedokážem predstaviť ako by som to riešila bez nich. Teraz mám na výber kopec možností, ktoré by sme nemohli inak zrealizovať. Geniálna vec pri spoločenských účesoch. Oceán rôznych variant aký štýl účesu zvoliť. Clip in vlásky môžete žehliť, kulmovať, farbiť, lakovať, prispôsobiť si ich len a len podľa svojho želania. Vaše vlásky si zahustíte, predĺžite a už je len na šikovností kaderníka, čo dokáže z toho vykúzliť.

Ťažko sa mi opisujú rôzne štýly účesov, preto som tu prilepila moje horúce tipy.

Samozrejme budem veľmi rada, ak sa podelite možno o nejaký dobrý tip, radu, alebo riešite podobný problém a potrebujete si len jednoducho vymeniť skúsenosť. A pri najbližšej skúške účesu ukážem svoje foto, sama som zvedavá ako to cele dopadne :)

Simona C. :-)

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.