Clip in vlasy v každom veku.

Obrázok

Clip in vlasy v každom veku.

Po krásnych vlasoch túži snáď každá žena, bez ohľadu na vek. 

Urobiť zmenu je naozaj jednoduché. Je úplne jedno, či máte 16 alebo 60, Clip-in metóda predlžovania vlasov je vhodná pre každého.
Viem, že ženy urobia pre krásu všetko. Tak, ako si nakúpia makeup, špirálu alebo niečo pekné na oblečenie, prečo si neurobiť tiež radosť a mať krásne vlasy?

Veď krásne vlasy bezpochyby patria ku každej žene. Spomeňte si na ten krásny pocit, keď prekročíte prah kaderníctva s novým účesom. Tento pocit môžete mat každé ráno. Rýchla aplikácia Clip-in vláskov doma pred zrkadlom, potom ešte zvýrazniť oči, pery a ide sa von. Je to naozaj zmena, ktorá vyčarí krásny deň.

Ak sa bojíte, že Clip-in vlásky bude vidieť, uisťujem vás, že nebude. Výsledok je úplne prirodzený a nikto si ani nevšimne že ich máte.  Naše Clip-in vlasy sú 100% ľudské vlasy, najlepšej kvality a spracovania, správajú sa ako vaše vlastné. Nevyzerajú vôbec umelo ako napr. syntetické (lesklé) vlasy alebo parochne.
Okolie si však určite všimne, že mate krásne vlasy, dlhé, husté a tiež budú chcieť recept na to, ako to dosiahnuť.

Obrázok


Nebojte sa zmeny. Je len na vás ako sa chcete cítiť, sebavedomo, šťastne a byť naozaj krásna.

Clip-in vlasom sa nekladú žiadne obmedzenia. Sú vhodné na každodenné nosenie, tak aj na rôzne výnimočné príležitosti. Ak túžite po krásnych dlhých alebo hustých vlasoch, teraz ich môžete mať a nemusíte čakať kým vám dorastú.

Clip-in vlásky sú v rôznej dĺžke a hustote. Ako si vybrať Clip-in vlasy správne sa dočítate TU. S Clip-in vlasmi môžete docieliť decentné predĺženie, ale i výraznú zmenu. Nakoľko sa Clip-in vlasy môžu podstrihovať, môžete si ich upraviť do akéhokoľvek vysnívaného účesu. Je to len na vás, ako si zmenu predstavujete.

Obrázok