Plesové inšpirácie 2018

clip in vlasy na ples

 

Konečne je tu ten čas, kedy sa my, ženy, venujeme sebe o niečo viac a máme na to aj skvelý dôvod. Po dlhých ponurých zimných dňoch prichádza v januári plesová sezóna, ktorá rozžiari aj tie najpochmúrnejšie dni.

Často sa pripravujeme na toto obdobie v roku už dlhší čas vopred, navštevujeme fitnescentrá, nechávame si u kozmetičky skrášľovať pleť a šaty vyberáme niekoľko týždňov vopred. To, čo si nemusíte pripravovať dlhé mesiace pred plesom sú naše vlasy, či plesový účes. Pokiaľ ste si naplánovali, že sa necháte učesať u svojej kaderníčky, máte o starosť menej. A čo konkrétny účes ? Že máte príliš krátke vlasy, nevhodný strih, či nepoddajnú hrivu? Nič z toho u nás nie je problém. 

clip in vlasy

clip in vlasy na ples nanicvlasy.sk

Existuje obrovské množstvo nádherných inšpirácií a účesov a často si myslíme, že na to nemáme vlasy. Krásny nadýchaný a kvalitný účes dokáže zmeniť  Vašu celkovú vizáž, či skorigovať postavu. Ak ste sa zodpovedne venovali prípravám na ples, výberu šiat, či doplnkov, nezabudnite aj na Vaše vlasy, ktoré sú Vašim najvýraznejším doplnkom a čerešničkou na torte. 

Vďaka našim Clip in, či Tape in vlasom sa nemusíte obávať toho, že nebude možné vytvoriť pre Vás akýkoľvek účes. Šikovná kaderníčka si s nimi hravo poradí a vytvorí z Vašich vlasov niečo nezabudnuteľné. Keďže v našej ponuke nájdete iba 100% ľudské vlasy, môžete ich žehliť, natáčať, či lakovať a práca s nimi sa nijak neodlišuje od úpravy a česania Vašich vlastných vlasov. Nezabudnite si ich však pred spaním odopnúť, aby ste si ich mohli užívať aj dlhé mesiace potom.

clip in vlasy na ples nanicvlasy.sk

Povedzme si úprimne, cítiť sa skvelo, krásne a výnimočne chce každá žena a na takej udalosti, akou je ples, obzvlášť. Vykročte smelo do sály rozhodným krokom so svojim partnerom, ktorý z Vás nespustí celý večer oči. Viete koľko mužov zaujme na prvý pohľad práve ženský účes a vlasy?

Zo skúseností vieme, že cítiť sa skvelo znamená najmä vyžarovať istú zdravú dávku sebavedomia a sexepílu. Nie je nič príťažlivejšie ako žena, ktorá si je vedomá svojich kvalít, je vyrovnaná a spokojná. Nečakajte teda a splňte si svoj sen o krásnych, dlhých vlasoch, ktoré si zamilujete. 

Tohtoročnú plesovú sezónu už tradične odštartoval Ples v opere 13. januára. Z účesových inšpirácií sa okrem klasických uhladených drdolov a výčesov objavili aj prirodzené a jemné účesy, ktoré sa stávajú čoraz populárnejšími. Jednoduché vlny, kvety vo vlasoch, jemne povyťahované pramienky, no stále s potrebnou dávkou elegancie. Veríme, že si u nás rady vyberiete a oživíte svoj plesový účes nádherným výsledkom. 

clip in vlasy na ples nanicvlasy.sk

lenka_blog_nanicvlasy.sk_.png
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.