Recenzie

Kardashian Beauty - Suchý šampón a kondicionér

Obrázok

Kardashian Beauty

Kim, Khloé a Kourtney Kardashian sú známe svojím podnikavým duchom už odjakživa. Podnikajú s oblečením, či už dámskym (Kardashian Kollection) alebo detským (Kardashian Kids). Kúsky sú väčšinou vypredané hneď ako sa objavia v predaji. Okrem oblečenia majú tiež sériu parfémov, opaľovacích sprejov, slnečných okuliarov a v neposlednej rade aj kozmetiky. Kozmetika od slávnych sestier nesie názov Kardashian Beauty...

CHI Iron Guard, ochranný sprej so silným fixačným účinkom + maska Kativa

Obrázok

Vždy keď si nafarbím vlasy na tmavšie mám potrebu žehliť si ich. Neviem prečo, ale je to tak. Tmavé a vyžehlené vlasy vyzerajú krásne, lesklo a mám pocit, že tá tmavá farba na rovnom vlase obzvlášť vynikne. Pravidelné žehlenie ma vydrží baviť asi mesiac a pol a potom upadnem do takej tej rutiny, že si vlasy žehlím či kulmujem možno raz za dva týždne.

HOT IRON HOLSTER + VIDEO

Obrázok

Hovorí vám niečo Hot Iron Holster? Že nie? Je synonymom skvelého nápadu a ako už býva zvykom, skvelé nápady prichádzajú vždy keď to najmenej čakáme, keď sme v strese alebo keď sme v stave najväčšej zúfalosti. :D V podobnej situácii sa ocitla istá Američanka, ktorá pracovala na plný úväzok ako zdravotná sestra a vychovávala popri tom dve malé dcéry.