Starostlivosť o Clip-in vlasy - majte ich stále krásne

Obrázok

Predĺžte životnosť Clip-in vlasov správnou starostlivosťou.

Ak ste sa rozhodli pre kúpu clip-in príčeskov, určite chcete aby výsledný efekt vyzeral čo najlepšie. Málo žien si uvedomuje, že príčesky si taktiež vyžadujú starostlivosť, primárne pre to, lebo nemajú žiadnu výživu z vášho tela. Ako sa teda o clip-in starať, aby vyzerali čo najkrajšie?

Starostlivosť o príčesky sa často krát zanedbáva, veľa žien si totiž myslí, že večerným odopnutím vláskov z hlavy sa práca skončila. Avšak ani svoje vlasy nenecháte bez poriadnej starostlivosti a to isté platí aj v tomto prípade. Ako základ, ktorý by ste mali praktizovať každý deň je, že po odopnutí vlásky jemne prečešete, aby ste odstránili drobné nečistoty a zabránili tak zakučeniu príčeskov.
Obrázok

Obrázok

Ďalšou etapou je umývanie, resp. starostlivosť po umytí. Po umytí šampónom použite kondicionér, ktorý necháte 2-3 minúty pôsobiť a následne opláchnete. Clip-in tak ostanú hladké a jemné, rovnako ako vaše vlasy. Vlasový olej takisto nemôže uškodiť, práve naopak! Lesklé a zdravé vlasy docielite pár kvapkami vlasového oleja 1-2x do týždňa. Dbajte na to, aby vaše clip-in vlasy mali vždy svoje miesto.

Či už idete večer z diskotéky alebo z práce, nenechávajte príčesky len tak pohodené, ale vyčlente si v izbe čisté miesto, kde ich budete každý večer starostlivo odkladať. Pre čo najefektívnejší výsledok berte clip-in vlásky ako súčasť vás, nie ako niečo, čoho sa každý večer zbavíte a pôjdete spať. S dôkladnou starostlivosťou budete presne tou dlhovlasou bohyňou, za ktorou sa otáča každý muž a ktorou túži byť nejedna žena. Clip-in vám zabezpečia dychvyrážajúci výsledok, preto sa im odvďačte tým, že sa im budete venovať.

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok