Ako nosiť cop ?

Clip in Cop, Clip in vlasy od nanicvlasy.sk

 

Ak žijete ešte stále v predstave, že cop sa nosí iba do škôlky, na behanie a na maskovanie neupravených vlasov, radi Vás vyvedieme z omylu.

Presvedčíme Vás o tom, ako svojim účesom a krásnym copom viete nielen zmeniť črty svojej tváre, ale i predĺžiť svoju postavu, či skorigovať krivky. 

Clip in cop, clip in vlasy

Existuje nespočetné množstvo variant účesov s copmi. Môžete si ich na hlave urobiť niekoľko, zvyčajne dva, alebo si vyčešete vlasy do jedného v strede hlavy, alebo na boku. S takto upravenými vlasmi môžete ďalej vytvoriť zložitejší účes. Zapletením do vrkoča, alebo zopnutím niekoľkých prameňov na temene hlavy vytvoríte výraznejší efekt. Cop je vhodný do väčšiny spoločenských účesov, predstavuje základ pre vytvorenie zložitejších tvarov a môžete si doňho pripínať rôzne sponky, doplnky, či príčesky. 

Clip in vlasy, nanivlasy.sk

Nie každá sme sa narodili s takým objemom a dĺžkou vlasov, akú si poriadny cop vyžaduje. Aby cop vyzeral pekne, je potrebné, aby mali vlasy primeranú dĺžku a hustotu. Ak sú Vaše vlasy krátke a riedke, pravdepodobne nevytvoríte želaný účes bez použitia príčesku. Nače Clip in copy sú dokonalým riešením pre všetky ženy, ktoré chcú vyzerať in a žensky. Cop, ktorý je umiestnený v správnej výške na hlave (všeobecne platí, čím vyššie, tým lepšie) pôsobí ženskejšie a vytvára krásny pohľad na ženu zboku, ale i spredu. Správne učesaný cop s adekvátnou dĺžkou skoriguje aj nedokonalosti postavy. Vedeli ste, že opticky nerozhoduje Vaša váha, ale súmernosť Vašej postavy? Tú dosiahnete aj správnym odevom a v neposlednom rade vhodným účesom. 

Tip: Na výber dve hustoty a je na vás, pre ktorú sa rozodnete. Aplikácia tohto Copu so šnúrkou trvá cca. 2 minútky. Cop si obviažete okolo vášho copíka, stiahnete a poprípade spevníte gumičkou. Výsledok je úžasný.
​Clip-in Cop so šnúrkou v Štandardnej hustote 70g a dĺžke 50cm. Na výber 22 najpredávanejších odtieňov.
Clip-in Cop so šnúrkou v Extra hustote 130g a dĺžke 50cm. Na výber 11 odtieňov. Bohatý a hustý cop, ktorý si zamilujete

Clip-in vlasy, clip in vlasy

Veľmi dobrý efekt vytvoríte aj natupírovaním vlasov na temene hlavy ešte pred samotným učesaním copu. Ak používate náš Clip in cop, svoje vlasy jednoducho vyčešete do copu, použijete gumičku v odtieni Vašich vlasov a následnej okolo aplikujete náš Clip in cop. Cop najskôr umiestnite nad gumičku pomocou hrebienka a vďaka stuhe stiahnete okolo copu a zaviažete. Vaše vlasy dokonalo splynú s našim Clip in copom a Váš účes naberie nové rozmery. Vlasy v našich príčeskoch sú 100 % ľudské, kvalitné a husté. Prirodzený výsledok Vášho účesu je pre nás samozrejmosťou. Keďže v našej ponuke nájdete iba kvalitné produkty, zistíte, že sa s nimi jednoducho pracuje a oceníte ich nadštandardnú kvalitu. 

nanicvlasy.sk-a-socialne-siete-facebook-a-instagram

Vlasy v našich Clip in copoch môžete natáčať, farbiť, či ďalej upravovať do požadovaného účesu. Pri nosení neprekážajú a netlačia, pretože sa upevňujú na Váš vlastný cop. Ak sme Vás ešte stále nepresvedčili o výhodách nosenia copu, prezradíme Vám, že správny účes zjemňuje črty tváre a  vytvára dojem štíhlejšej postavy. Ak máte okrúhlu tvár, guľaté líca, či výraznejšie črty, vyčesané vlasy do copu skorigujú opticky Váš vzhľad. Cop je univerzálny účes, ktorý sa dá nosiť do práce, na plesy, či doma, alebo na záhrade. Ak máte v sebe čo i len kúsok šikovnosti, dokážete zo svojich vlasov vďaka Clip in copu vytvoriť svoju zbraň a zároveň korunku krásy, ktorú Vám bude každý chváliť!

Ako už isto viete, sme Vám k dispozícii na telefónnom čísle +421 907 157 370, našich sociálnych sieťach Facebook, Instagram a na Whatsappe. Radi Vám odpovieme a poradíme aj emailom na info@nanicvlasy.sk. Neváhajte nás preto kontaktovať. 
 

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.